Отзыв о Toyota Auris 2013 года
хэтчбек,
, пробег - 700 км, двигатель - 1.3 бензин, комплектация - City
Всім привіт! Нещодавно купили дану машинку для всієї сімї. Функції: економічність, переїхатись по місту, в село до бабуськи, привезти якийсь мішечок картопельки з села. Спочатку думали брати яріс але після того як я в ньому посидів в мене ріст 190 см, вага 105 кг зрозуміли що теба брати щось більше, тимбільше там небуло навіть намьоку на підлокітник. Очі впали на королу, вона набагато більша за яріса і комфортніша різниця була в 4 тисячі басів. Але скоро повинен був зявитись новий ауріс і ціна повинна була бути такаж як в старої короли. Начитавшись про нього і зваживши всі мінуси і плюси вирішилим брати ауріс так як за розмірами він такий самий як корола (по колісный базі) тільки довжиною обвесу програє на 24 см (нема багажника) але для нас це було апсолютно не важливо так як в тойоти падають задні сідушки і багажник можна зробити величезним та і всетаки це автомобіль майбутнього його придумали недавно він сучасний а стара корола в неї задумка 2008 року, тільки подумати стільки всього змінилось за тих 5 років.... Через 13 дней Гигорій Миколайович дописал: На одометрі вже 1100 км панель на нерівностях або при різкому тормозі підскрипує ще більше. В нас зараз трохи підлатали дороги, погода краща страла +10-+23 і розхід зменшшився. В зімшаному циклі 6,6 л при включеному кондиціонері. По трасі 4.5 це без кондюха на 6 передачі 60-80 км/год. часто поросто котився на нейтральній. Так що свої слова що до того шо нас кинули по поводу розходу беру назад ))) І причому 4.5 довго показувало, кілометрів 20 я проїхав, поки не заїхав в місто. В місті розхід одразу почав рости. Вчора на заправці сідаю в машину підбігає до мене маршрутчик стає спереді і каже - ЙО МАЙО! Яких карсавців зараз роблять, деж хто міг подумати шо такі канфетки їздитимуть тут. ))) Через 18 дней Гигорій Миколайович дописал: Вчора виїхав з заправки, обнулив моментальний розхід, за цілий день короткими поїздками спокійно проїхав 50 км. по місту, розхід показує 7,6. Деколи включав кондюх. В пробках практично не стояв. Через 18 дней Гигорій Миколайович дописал: АГа і котився з горок на передачі. Так як мені порекомендував Alexrr ;) Через 1 мес. и 27 дней Гигорій Миколайович дописал: Скоро буде 3 тис. Панель скрипіти перестала ))) АЛЕ почала рипіти шоферська дверка і причому рипить навіть при тормозі і розгоні. А так все ОК ;) Розхід 6-7 літрів в змішаному. Через 7 мес. и 24 дней Гигорій Миколайович дописал: Мужики всім привіт! Вобщем! Давно я нічого не писав, бо був занятий та і проблем з машиною не було ))). Кароч, намотав я вже більше 9 тис, були на морі, їздив вроді акуратно, але не буз того влітав я в ями такі шо ппц, виходив думав шо колесо відлетіло))) дном черкнув десь місяць назад такий люк шо пппц (я його не бачив), а він такий величезний ну сантиметрів 30 я думав шо всьо відірвав шось!! Нащот дверки, то скрипів уплотнітель (тіпа оця резина шо між дверкою і кузовом) кажуть силіконом або ведешкрю треба змастити бо вода попала... але вона скрипить навпаки коли на сонці машина довго постоїть і та резина суха, кароче, я не ліз до того і воно само пройшло зараз нічого не скрипить всі скрипи десь попропадали як похолодало ))). Трохи дороги полатали в нас то вже літаю ))). Кароч машинка не перестає радувати вже так привик до неї палкою блін не виженеш ))) Дуже подобається те шо не паришся прийшов завів і поїхав... Розхід по місту різний я тепер вже замітив шо якшо я їжджу на короткі дистанції з великими паузами от тоді вона пє 8-9 літрів а так чяк розігріта то пє як книжка пише 7-7,5... Ще замітив що в дощ підвищений розхід. Оце в нас така ужасна погода була сніг з дощом + вітер то я її розігрівав шоб вікна не потіли то, їздив ніби всрався бо на літній резині, вобщем показала мені 11 літрів )) але це оправданий розхід так як я ж неїздив нею вона грілась стояла на місці а бензин прився. НА другий день та вся слякоть намерзла на неї думав всьо зараз хрен відкрию її але ніфіга чік відрилась правда коли відкривалась таке враження шо зірвав шось (льод зірвав) вікна тож відрились закрились. Резину сьогодні купив і переобув її Бріджстоун взяв VRX японські, міняв на шиномонтажі в знайомого, той сказав шоб я ще розвал зробив, кароч зробив ще розвал сьогодні ще тоже в знайомого так як ці процедури на гарантію не впливають і робити їх не обовязово в оф дилера. Вобщем всьо ОК ;) Всім удачки. Думаю ще зимою щось начеркаю . Через 7 мес. и 24 дней Гигорій Миколайович дописал: Да забув сказати! Літню резину зняли, а хлопець на монтажі каже о так це класна резина літня в тебе я питаю, а чим ж вона така класна? А він каже шо це одна з найкращих літніх шин тимбільше виробник Японія на ній. GoodYear Excellence я сьодні погуглив дійсно одна з кращих... Був дуже приємно здивований що в стоку дали таку класну резину. При тому, що я влітав в ями самі знаєте яка весна була цього року всі диски цілі ніде нема ніяких вмятинок! Обсуждение отзываВасилий Vernest Спасибо! Отзыв, послужил частью информации для выбора авто. Напишите, предлагали в салоне доп.функции в подарок, если да то какие? +2ОТВЕТИТЬBUCH84 когда видел на картинках автомобиль казался ну совсем не ахти, но когда увидел вживую - это совсем другое дело, передок вообще идеальный как по мне с задом чуть перемудрили но в принципе привыкнуть можно, что касается салона, то он выполнен своеобразно и как мне кажется надоедать не будет. Поздравляю Вас с покупкой - хороший выбор! ОТВЕТИТЬAlexrr Показать еще 6 "По трасі 4,5 це без кондюха на 6 передачі 60-80 км/год. часто поросто котився на нейтральній" Не "катитесь" на нейтральной, "катитесь" на скорости, расход еще меньше будет... ОТВЕТИТЬnikolawka88 По-поводу скрипов не пробовали обращаться на сервис? Может это гарантийный случай? ОТВЕТИТЬAlexrr Показать еще 1 Подскажите, заметна ли разница воспроизведения музыки с айфона по сравнению воспроизведения с юсб. Потому как многие говорят, что звук с айфона при подключении к авто преображается? ОТВЕТИТЬ01012 Показать еще 3 Вопрос к владельцам Аурис 1.3 Сити. Есть ли у Вас на ПРОГРЕТОМ двигателе вибрация на холостом ходу (например если положить руку на пустое пассажирское сиденье такое чувство как будто работает дизельный двигатель). В Королле у меня был такой же двигатель, работал без вибраций. Думал обкатается и пройдет - проехал уже 11000 и не прошло. Поехал сегодня в в салон на диагностику - сказали что все в порядке это нормальная работа двигателя. При движении все отлично - расход в городе 6.5 - 7, до 180 разгоняется без проблем. Заправляю на ОККО 95 евро ОТВЕТИТЬ |
Toyota Aqua
2017